Windows VPS

 • SSD 1

  Од £16.99/mo
  £10.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 4 vCPU
   200GB SSD Storage
   8GB RAM
   200 Mbit/s port
 • SSD 2

  Од £31.99/mo
  £5.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 6 vCPU
   400GB SSD Storage
   16GB RAM
   200 Mbit/s port
 • SSD 4

  Од £75.00/mo
  £5.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 10 vCPU
   1000GB SSD Storage
   60GB RAM
   1 Gbit/s port
 • Windows VPS 1

  Од £20.00/mo
  £10.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 4 vCPU
   200GB SSD Storage
   8GB RAM
   200 Mbit/s port
 • Windows VPS 1

  £16.99/mo
  £10.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 4 vCPU
   200GB SSD Storage
   8GB RAM
   200 Mbit/s port